Over DWCPRINT Groningen

DWCPRINT als geen ander! Natuurlijk kunnen we je hier vertellen hoe goed we zijn, dat we supersnel leveren en dat we een ongekende kwaliteit leveren. Niets is minder waar natuurlijk, maar jij bent degene die dat het best kan bepalen! Bij DWCPRINT houden we niet van moeilijk doen. Dat begint al bij onze website. Overzichtelijk, eenvoudig maar bovenal veilig.

Drukwerk is zoveel meer dan inkt op papier. Een verkeerde materiaalsoort kan bijvoorbeeld al afbreuk doen aan je uitstraling. Daar komt onze kennis en kunde om de hoek kijken. We werken graag met jou aan een kwalitatief product. Wij hebben als doel jouw unieke communicatie eenvoudig te maken. Hoogwaardig en zonder concessies. 

Het maken van de juiste keuzes is een traject. Een traject wat sommige producties wel dagen of weken kan duren. Je wilt dan bijgestaan worden door een kundige "vakidioot". Iemand waarmee je kan sparren over je ideeen en die het hele traject samen met jou tot een goed einde brengt. Daarom ben je bij ons verzekerd van één vaste contactpersoon die je helpt van begin tot eind.

Eerlijk en open zaken doen

Wij verschuilen ons niet achter onze website en zijn open over onze bedrijfsstructuur en de werking hiervan. Dit is de basis voor een goede zakelijke relatie. Afspraak = afspraak. Natuurlijk gaat ook bij ons (heel af en toe) wel eens wat mis. We zijn en blijven mensen, en helaas horen fouten daarbij. Belangrijker voor ons is hoe we het probleem kunnen oplossen en daarna hoe we het in de toekomst kunnen voorkomen. Zo bouwen we graag samen met jou aan een goede zakelijke relatie. Gebaseerd op vertrouwen, het eerlijk zaken doen tegen concurrerende prijzen.

Assortiment en productie DWCPRINT

Bij DWCPRINT beschikken we over een uitzonderlijk ruim assortiment. Veel van onze producten maken we in eigen huis, daarmee kunnen we je verzekeren van de hoogste kwaliteit. Zo beschikken we in onze drukkerij in Groningen over een Kodak Nexpress, op dit moment de meest uitgebreide machine van Nederland. Zo drukken we bijvoorbeeld digitaal met wit en goud. Kunnen we in huis digitaal foliedrukken, en verzorgen we alle overige standaard afwerking zoals lamineren ook in eigen huis.

Door de unieke combinatie van diverse machines kunnen we ieder gewenst product op maat voor je produceren. In onze webshop vind je veel standaard producten, maar ook voor iets speciaals draaien wij onze hand niet om. Iedere uitdaging is welkom, met iedere levertijd en oplage.

De allersnelste levering

Vandaag besteld is morgen in huis! De meeste van onze digitaal gedrukte producten produceren we nog dezelfde dag en bezorgen we geheel neutraal de volgende werkdag bij jou of bij je klant. Ook spandoeken drukken we zonder enige moeite in 24 uur.

Vaste contactpersoon

Bij ons krijg je altijd een vast contactpersoon. Iemand met een rechtstreeks e-mail adres en telefoonnummer. Deze persoon weet wie jij bent, kent jouw branche en helpt jou zo snel mogelijk.

Achteraf betalen

Wij snappen dat jij het drukwerk wil zien voordat jij betaalt. Omdat wij in onze kwaliteit geloven kun jij bij ons ook achteraf op rekening betalen. Vul tijdens het bestellen jouw KvK-nummer in, dan controleert onze kredietverzekeraar of achteraf betalen mogelijk is. Is dit akkoord? Dan betaal jij de factuur achteraf, binnen 14 dagen, in plaats van vooruit. De optie op rekening zal direct worden weergeven. Wel zo gemakkelijk.

Drukwerk vandaag verstuurd

Waar haast is moet snel worden geleverd. Een aantal van onze producten zoals bijvoorbeeld onze Flyers, Kaarten, Stickers op rol en Visitekaartjes kunnen wij dezelfde dag nog versturen. In het geval van digitaal drukwerk rekenen wij hiervoor natuurlijk geen toeslag, lekker flexibel!

Gratis bestandscontrole

Na het afronden van jouw bestelling kun jij de drukbestanden uploaden. Een spannend moment. Gelukkig kijkt jouw orderbegeleider het bestand zelf nog even ouderwets goed na. Ziet hij iets wat jij kunt verbeteren aan het bestand dan koppelt hij dat altijd even terug: Alles voor een perfect resultaat.

Tevredenheidsgarantie

Ben jij niet blij met het geleverde product? Geen paniek! Wij willen dat jij altijd tevreden bent met jouw product. Daarom zeggen we heel concreet: hebben we iets niet goed gedaan, dan lossen we dit zo snel mogelijk met jou op. Gegarandeerd.

Gratis blanco bezorgd

We leveren je drukwerk gratis binnen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Koop jij voor een klant in? Dan kun jij de pakketten met één druk op de knop blanco laten versturen.