Levertijd en levering

Afspraak is afspraak. Eén van de belangrijkste kernwaarden van onze organisatie. Doordat wij de processen in eigen hand houden kunnen we snel schakelen. Dit betekent concreet dat u erop kunt vertrouwen dat het drukwerk op tijd geleverd wordt. Wel zo prettig.

Aanlevertijden

Plaats uw bestelling op werkdagen voor deze tijden dan nemen we uw order nog dezelfde dag in behandeling.

  • Digitaal drukwerk voor 16.00 uur
  • Grootformaat drukwerk voor 16.00 uur
  • Offset drukwerk voor 10.00 uur

Levertijd

Bij alle producten staat boven de prijzentabel de levertijd aangegeven in werkdagen. Heeft u uw drukwerk sneller nodig? Neem gerust contact met ons op! Wie weet hebben we nog ruimte om uw drukwerk sneller te produceren.

Levering & transport

Wij doen er alles aan om uw drukwerk zo snel en goed mogelijk te leveren. Daarvoor zijn we wel afhankelijk van onze transporteur. Bij het afrekenen kunt u bij digitaal drukwerk kiezen voor een tijdslevering voor 11:00 uur. Met deze tijdslevering weet je zeker dat het binnen een werkdag na productie wordt geleverd. Voor 11.00 uur ook nog. Kiest u voor een standaardlevering, dan is het pakket er meestal ook de volgende dag tussen 08:00 en 18:00 uur. Maar dit is geen garantie. Het kan dus zijn dat het pakket er 2 werkdagen over doet. In 95% van de gevallen zal dit wel gewoon binnen één werkdag zijn.

Track en trace

Als wij het drukwerk versturen ontvangt u van ons in de meeste gevallen een track en trace code. Hiermee is snel en eenvoudig te zien waar uw pakket zich bevindt. Helaas kunnen we geen uitspraak doen over de tijd van levering. Dit is afhankelijk van de transporteur, we kunnen niet achterhalen rond welke tijd het pakket of pallet geleverd wordt.

Leveringen Benelux en Duitsland

Alle prijzen zijn inclusief bezorging binnen de Benelux en Duitsland. Binnen de Benelux zal de levering (afhankelijk van de gekozen service) binnen 1 werkdagen na verzending bij u worden afgeleverd. Bij leveringen in Duitsland kan de doorlooptijd iets langer zijn.

Neutrale levering & wederverkopers

In het afrekenproces bieden we u ook de optie je drukwerk (neutraal en kosteloos) naar een ander leveradres te laten versturen. U kunt er dus voor kiezen het pakket direct af te leven bij de klant! Bij een neutrale verzending zal er geen afzender op de verpakking staan en kan uw klant er dus nooit achter komen waar het drukwerk vandaan komt. Ook van deze neutrale zendingen ontvangt u als besteller een track-and-trace link.