Krant drukken

Kranten laten drukken, al een eeuwenoude mogelijkheid om mensen en klanten te informeren. Ook bij DWCprint bent u aan het juiste adres om uw krant te laten drukken. Laat ook een krant drukken voor uw bedrijf en breng zo aanbiedingen en nieuwe producten op een originele en goedkope manier onder de aandacht!

Leverbaar vanaf 1000 exemplaren

  • Standaard levering binnen 5 werkdagen, in overleg sneller mogelijk
  • Diverse papiersoorten, waaronder een uniek helder wit papier (ISO160)
  • Geheel in full colour bedrukt
  • Nieten en bundelen mogelijk
  • Standaard levering op pallet
Kies hieronder het gewenste formaat
je kan direct alle mogelijkheden bekijken en berekenen
Kranten drukken

Tabloid krant

Formaat: 290x420mm
Kranten drukken

Berliner krant

Formaat: 315x470mm
Kranten drukken

Half berliner krant

Formaat: 235x315mm

Kranten drukken bij DWCprint

Bij DWCprint nemen we met minder geen genoegen, we gaan voor topkwaliteit, snelle leveringen en een 100% tevredenheid van alle klanten. Ook als we voor u een krant gaan drukken, zult u onze service en kwaliteit ervaren. Een orderbegeleider die weet waar die over praat helpt u met alle facetten van het drukken van uw eigen krant. Van aanlevering tot aflevering. Ook bij de aanlevering van uw krant staan we graag voor u klaar. Begint u met de opmaak van uw krant? Het kan verstandig zijn om voor het definitieve bestand alvast een proefbestand bij ons aan te leveren, zo kunnen we u het best adviseren en begeleiden bij het drukken van uw eigen krant.

Samplebox bestellen

Wij serveren je de beste papiersoorten

Bestel geheel gratis onze samplebox
zonder verdere verplichtingen

Kranten in diverse formaten

We bieden uw kranten aan in diverse formaten zoals u hierboven hebt kunnen zien. Elk formaat krant heeft zijn eigen voor- en nadelen. De drukkwaliteit is bij alle kranten gelijk, en hoogwaardig. Ook de papiersoorten komen nagenoeg overeen.

In Nederland wordt het meest gebruik gemaakt van het tabloid formaat krant. De meeste dagbladen verschijnen in dit formaat. Het berliner, en half-berliner formaat zijn van oorsprong (de naam verklapt het al) Duitse formaten. Een half berliner is exact de helft van een vol berliner formaat.

Een groot voordeel van het berliner formaat is dat deze afgewerkt groter is dan de meeste andere folder items. Mocht u uw krant huis aan huis gaan verspreiden dan is het zeer waarschijnlijk dat uw krant de grootste is en dus het meest opvalt.