Wenskaarten drukken

vanaf € 18,66

Wenskaarten drukken kan in allerlei soorten en maten. U kunt bij DWCprint kiezen om uw eigen afbeelding te uploaden om zo een kaart wel heel bijzonder te maken met uw eigen ontwerp. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de geboortekaartjes die u kunt laten drukken, of uitnodigdingen voor een bruiloft of gewoonweg de gezellige dagen aan het einde van het jaar. Ja, kerstkaarten kunt u natuurlijk ook gewoon laten drukken bij DWCprint. Kies een kleurrijke foto of een andere afbeelding naar keuze en begin met de opmaak van uw wenskaart. DWCprint helpt u gratis met het controleren van uw creatie. Dat is prettig, want dan weet u zeker dat u geen bestelling krijgt met drukfouten. Wij bekijken uw ontwerp en bepalen samen met u of de kleuren, de afmetingen en het algehele design wel perfect uit de verf komen. Als dit is goedgekeurd, sturen wij dit kosteloos naar u op. Ja! Wenskaarten drukken kan bij DWCprint zonder verzendkosten, dat scheelt! Dit is voor u een goedkope oplossing om uw kaarten te laten bedrukken.

kaarten drukken

Aanleverspecificaties

Hieronder tref je de algemene aanleverspecificaties van dit product. Wil je meer informatie over het correct aanleveren van je drukbestanden? Onder het kopje "Downloads & werktekeningen" is aanvullende informatie te vinden.

  • Afloop: 3mm rondom. Laat je achtergrond doorlopen in de afloop.
  • Snijtekens: mag maar hoeft niet.
  • Afbeeldingen: wij raden een resolutie aan van 300DPI. Lukt dat niet dan is 150DPI nog acceptabel.
  • Lijndiktes: minimaal 0,25 pt.
  • Kleurgebruik: bij full-colour drukwerk gebruik je alleen CMYK, géén PMS en RGB kleuren.
  • PDF: bij voorkeur sla je de PDF op als PDF/X1a:2001.

Samples van dit product ontvangen?

Van alle producten hebben we samples voor je klaar liggen. Wil je een voorbeeld van dit product? Vul dan onderstaande gegevens in. We versturen je direct gratis en geheel vrijblijvend enkele voorbeelden. Geef wel even duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Zo kunnen we je direct van de juiste materialen voorzien!