Lichtbak plaat

vanaf € 51,52

Voor bedrukte borden voor jouw lichtbakken zit je bij DWCPRINT goed! Doordat we een direct-to-plate printtechniek toepassen ben je bij ons verzekerd van topkwaliteit. Wij drukken direct op de plaat en werken dus niet met stickers, wat de kwaliteit absoluut ten goede komt. Een lichtbak is een prachtige, effectieve manier om zowel overdag als 's avonds in het donker goed op te vallen. Door de scherpe prijzen die we hanteren is het vanaf nu zelfs mogelijk om regelmatig de platen te vervangen als je dat zou willen, zodat een lichtbakplaat ook aantrekkelijk is om in te zetten voor kortlopende promoties. Bekijk snel hieronder wat we voor je kunnen betekenen! 

lichtbak plaat drukken

Aanleverspecificaties

Hieronder tref je alle informatie aan over het aanleveren van drukwerk bij DWCPRINT. We hebben alle informatie duidelijk en overzichtelijk verwerkt in ons klantenservice portaal.

Samples aanvragen

Van de meeste producten hebben we samples voor je klaar liggen. Wil je een voorbeeld van dit product? Vul dan onderstaande gegevens in. We versturen je direct gratis en geheel vrijblijvend enkele voorbeelden. Geef wel even duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Zo kunnen we je direct van de juiste materialen voorzien!