Kerstkaarten drukken

vanaf € 15,62

Kerstkaarten drukken doet u voordelig online bij DWCprint. Wat is er leuker dan een mooie kerstkaart versturen of ontvangen? En wat als dit ook nog eens goedkoop kan? Hét moment van het jaar wanneer u kunt laten blijken dat u blij bent met iemand of aan iemand denkt. We drukken ze met de hoogste kwaliteit voor u. U heeft een ruime keuze aan formaten en papiersoorten. Kies ook uw eigen aantal, dus geen vaste oplages! Deze kerstkaarten worden altijd snel geleverd! Dit is de oplossing voor al uw drukwerk tijdens de kerstdagen. Dus laat gewoon uw kerstkaarten drukken bij DWCprint.

U kunt namelijk uw eigen kerstkaarten ontwerpen en drukken terwijl ze ook nog snel geleverd worden. Voor de kerstkaarten kunt u kiezen uit het formaat, papiersoorten en dikter. Met al deze opties voor de kerstkaarten verwacht u vast dat dit om grote oplages gaat. Dit is echter niet het geval want ze zijn al vanaf 1 exemplaar te bestellen!

  • Kies uw eigen formaat
  • Verschillende papiersoorten en diktes
  • Perfecte drukkwaliteit en afwerking
  • Al vanaf 1 exemplaar te bestellen
  • Altijd snel geleverd
kerstkaarten drukken

Kerstkaarten met goud- of zilverfolie!

Glanzend goud, zilver of koper zijn al jaren niet weg te denken rondom de kerstdagen. Vind je ze niet terug in de ballen van de kerstboom, dan wel in de kandelaren tijdens het kerstdiner. Ben je een echte specialist op het gebied van drukwerk? Dan kan je ook bij DWCPRINT kerstkaarten laten drukken met glanzend folie! Je moet hiervoor wel beschikken over de nodige opmaakskills. Om je een beetje op weg te helpen is van de hiernaast getoonde kaart ook een voorbeeldbestand beschikbaar.

Gebruikte papiersoort: 350grs MC Glanzend met goud folie en full-colour bedrukking

Download voorbeeldbestanden

Bestel hier kerstkaarten met foliedruk

 

Kerstkaarten op ijswit of zilver papier!

De Scandinavische kersttrend blijft onveranderd populair dit jaar. Kleuren als rood, wit en blauw zijn de hoofdkleuren van deze trend, echte "nordic charm". Naast dat het ijswitte papier ook veel toegepast wordt in het dagelijks gebruik, neemt het gebruik in kerstkaarten ook flink toe. Creëer een echt winters gevoel met onze ijswitte papiersoort en laat de Scandinavische look tot leven komen in jouw ontwerp. Het ontwerp hiernaast kan je hier downloaden. Zo heb je een mooi startpunt voor het ontwerp van jouw kerstkaart.

Gebruikte papiersoort: 300grs ijswit en platinum met full-colour bedrukking

Download voorbeeldbestanden

Kerstkaarten op goud papier!

De klassieke kerst is helemaal terug van weggeweest! Traditionele kerstversiering met veel allure. Groen, rood en goud zijn dé kleuren van deze trend. Wij vullen ons assortiment aan met een prachtig gouden papiersoort. Met deze papiersoort ben je verzekerd van een unieke uitstraling en val je echt op tussen alle kerstkaarten. Download hier het voorbeeldbestand van de hiernaast getoonde kerstkaart en ga direct met jouw ontwerp aan de slag! 

Gebruikte papiersoort: 300grs goud met witte bedrukking

Download voorbeeldbestanden

Samples aanvragen

Van de meeste producten hebben we samples voor je klaar liggen. Wil je een voorbeeld van dit product? Vul dan onderstaande gegevens in. We versturen je direct gratis en geheel vrijblijvend enkele voorbeelden. Geef wel even duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Zo kunnen we je direct van de juiste materialen voorzien!