Doorschrijfblokken drukken

vanaf € 113,17

Doorschrijfblokken laten drukken is dagelijkse kost bij DWCprint. Onze ondernemers zijn zakelijk en administratief zeer secuur en zij vinden het professionaliteit uitstralen wan-neer hun doorschrijfblokken bedrukt zijn met een eigen logo. Dat is natuurlijk ook zo. Wanneer u bij een opdrachtgever een orderbon krijgt en er staat geen bedrijfsadresse-ring of logo op, dan begint u al gauw te twijfelen over de echtheid ervan. Voorkom die twijfel en laat uw professionele instelling doordrukken in uw blokken. De doorschrijfs-blokken die gedrukt worden bij DWCprint worden enorm veel gebruikt voor allerlei werkzaamheden en beroepsgroepen. U kent vast de bekende BTW-bonnetjes om aan uw boekhouder te overhandigen. Maar wat dacht u van de juridische formulieren, autowas-bonnen, reparatiebonnen, orderbonnen, bewijs van levering en ga zo maar door. DWCprint bedrukt uw doorschrijfblokken full colour en in opvallende PMS kleuren.

Doorschrijfblokken

Aanleverspecificaties

Hieronder tref je de algemene aanleverspecificaties van dit product. Wil je meer informatie over het correct aanleveren van je drukbestanden? Onder het kopje "Downloads & werktekeningen" is aanvullende informatie te vinden.

  • Afloop: 3mm rondom. Laat je achtergrond doorlopen in de afloop.
  • Snijtekens: mag maar hoeft niet.
  • Afbeeldingen: wij raden een resolutie aan van 300DPI. Lukt dat niet dan is 150DPI nog acceptabel.
  • Lijndiktes: minimaal 0,25 pt.
  • Kleurgebruik: bij full-colour drukwerk gebruik je alleen CMYK, géén PMS en RGB kleuren.
  • PDF: bij voorkeur sla je de PDF op als PDF/X1a:2001.

Samples van dit product ontvangen?

Van alle producten hebben we samples voor je klaar liggen. Wil je een voorbeeld van dit product? Vul dan onderstaande gegevens in. We versturen je direct gratis en geheel vrijblijvend enkele voorbeelden.