Borden Plexiglas drukken

vanaf € 38,72

Plexiglas bedrukken doet u voordelig bij DWCprint. We drukken namelijk rechtstreeks op het materiaal voor de beste borden van plexiglas. U kunt kiezen uit twee soorten materialen, met meerdere diktes. Een plexiglas bord is een prachtige manier om bijvoorbeeld foto’s of logo’s op te printen. Eventueel printen we er nog een extra witte laag achter zodat het bordje niet doorschijnend is, maar wel de diepte van een plexiglas houdt. Er zijn veel mogelijkheden zodat u het plexiglas kunt laten bedrukken naar uw wensen.

  • Rechtstreeks geprint op het materiaal
  • Hoge kwaliteit afdruk
  • Verschillende materialen en diktes
  • Eventueel met extra witte laag geprint
  • Perfect voor foto’s en logo’s 
borden plexiglas drukken

Aanleverspecificaties

Hieronder tref je alle informatie aan over het aanleveren van drukwerk bij DWCPRINT. We hebben alle informatie duidelijk en overzichtelijk verwerkt in ons klantenservice portaal.

Samples aanvragen

Van de meeste producten hebben we samples voor je klaar liggen. Wil je een voorbeeld van dit product? Vul dan onderstaande gegevens in. We versturen je direct gratis en geheel vrijblijvend enkele voorbeelden. Geef wel even duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Zo kunnen we je direct van de juiste materialen voorzien!