Daarom DWCPRINT

We zijn trots op onze klanten, die ons elke dag uitdagen om het nog beter te doen. Daarom zetten we ons elke dag volledig in om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Om het voor u duidelijk te houden komt het in het kort neer op de volgende vijf beloftes:

Top expertenteam

Bij ons krijgt u altijd een vaste contactpersoon. Die weet wie u bent, je branche kent en u zo snel mogelijk kan helpen.

Drukwerk vandaag verstuurd

Waar haast is moet snel geleverd worden. Daarom hebben we een aantal producten die we dezelfde dag nog kunnen versturen voor u. In het geval van digitaal drukwerk rekenen we hiervoor natuurlijk geen toeslag, lekker flexibel!

Gratis bestandscontrole

Na het afronden van uw bestelling kunt u de drukbestanden uploaden. Altijd een spannend moment. Gelukkig kijkt uw orderbegeleider het bestand nog even ouderwets goed na. En als u iets kunt verbeteren aan het bestand dan koppelen we dat altijd snel even terug. Alles voor een perfect resultaat.

Tevredenheidsgarantie

Bent u niet blij met het geleverde product? Geen paniek! We willen dat u altijd tevreden bent met het product. Daarom zeggen we heel concreet: hebben we iets niet goed gedaan, dan lossen we dit zo snel mogelijk met u op. Gegarandeerd.

Geen leveringskosten

We leveren uw drukwerk gratis binnen België, Nederland Luxemburg en Duitsland. En als u het voor uw klant inkoopt, kunt u de pakketten met één druk op de knop blanco laten versturen. Zo weet uw klant niet dat je het bij DWCprint inkoopt.