Banner drukken

Is het tijd om de promotie van jouw bedrijf, event of aanbieding eens groots aan te pakken? Een banner drukken doen wij in veel verschillende soorten en maten voor elk budget. Banners van PVC doeken (spandoeken), roll-up banners of wellicht speakerdoeken? Bij DWCPRINT ben je voor alles aan het goede adres, wij helpen jou graag persoonlijk bij het maken van de beste keuze!

  • Kies bij iedere banner je eigen formaat
  • Kwaliteitsprint met de modernste machines
  • Standaard in full-colour gedrukt
  • Achteraf betalen is geen probleem
banner drukken
Rollup banners
 

 

spandoeken drukken
Spandoeken
 

 

bouwhekbanner drukken
Bouwhekbanners
 

 

spandoekframe drukken
Spandoekframes
 

 

dranghekbanners drukken
Dranghekbanners
 

 

speakerdoeken drukken
Speakerdoeken
 

Banner drukken bij DWCPRINT, waarom?

Hoe groot of klein jouw opdracht ook is: Wij van DWCPRINT leveren de beste banner. Grote of kleine projecten of gewoon puur één spandoek zijn voor ons geen enkel probleem. We produceren al vele jaren diverse banners voor grote evenementen in Nederland en voor vele opdrachtgevers. Wij weten waar we over praten! Een banner drukken doe je dan ook bij DWCPRINT.

We hebben verschillende soorten banners voor jou in het assortiment:

  • Roll-up banners, doeken gemonteerd in een frame welke je eenvoudig kan meenemen. Ze worden veel gebruikt op beurzen.
  • Spandoeken, de welbekende doeken aan gevels en op hekken. Hoogwaardige print op PVC materiaal rondom afgewerkt met verstevigingen en voorzien van ringen rondom.
  • Dranghek- en bouwhek- doeken, eveneens geprint op veelal een PVC of meshen doek op standaard formaten geschikt voor een bouwhek of dranghek.

Vrijblijvend advies

Soms kan een project een flinke omvang hebben en kan er gesproken worden over aanzienlijke bedragen. Wij snappen dat jij er zeker van wilt zijn dat alles tot in de puntjes geregeld is. Ook daarvoor ben je bij DWCPRINT aan het juiste adres. Jarenlange ervaring van onze orderbegeleiders draagt bij aan een superieure kwaliteit en klantervaring. Wij verkopen een product, maar onze diensten krijg jij er gratis bij. Bestandcontroles, een vast contactpersoon en achteraf betalen zijn slechts enkele van onze standaarden. Laat je verrassen en vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.